Teak bartafel

Ben je op zoek naar een teak houten bartafel. Dan ben je hier op het juiste adres. Dit bedrijf maakt zelf haar eigen teak houten bartafels. De bartafels zijn erg goed afgewerkt in de door jouw gewenste stijl. Ga je voor robuust of heb je liever een strakke teak bartafel. Het kan allemaal.

Zelf hebben wij een leuk klein en gezellig cafetje waarin we een landelijke uitstraling willen bieden aan al onze bezoekers. We hebben dan ook gekozen voor een robuste teak houten bartafel. De past helemaal bij de stijl die wel willen uitstralen.logo-teakhoeve

We hebben bij verschillende adressen gekeken voor een mooie bartafel, maar deze waren het toch allemaal net niet. We kamen door goede vrienden terecht bij dit adres. We zijn meteen gaan kijken en kwamen direct de juiste teak bartafel tegen waar we al die tijd naar hadden gezocht. Deze teak houten bartafels worden geheel met de hand gemaakt van hout dat soms wel 100 jaar of ouder is.

De teak bartafel staat in middels al een tijde bij ons in de kroeg. De bezoekers vinden het altijd erg gezellig om aan de teak bartafel te gaan zitten. Deze zit vaak dan ook als eerste vol.

266649_detail6_max

Heb je ook interesse in een teak houten bartafel, neem dan ook even een kijkje op dit adres. Of bezoek even hun website, daar staan ook een hele boel mooie teak houten producten op, van strak tot robuust. Er is dus voor iedereen wat wils. Mocht je vragen hebben over een product, dan kun je het altijd aan de vriendelijke medewerkers vragen, dit kan ook op de website heb ik vernomen.