Nieuwe tas voor mijn dochter

Mijn prachtige dochtertje is inmiddels 6 jaar en zit nu al even op de basisschool. Ze leert erg veel en heeft het super erg naar haar zin! Super leuk om die kleine koters zo op te zien groeien en te zien dat ze steeds meer leren over alles. Ik ben dan ook een super trotse moeder. Ik ben zelf gek op online winkelen en bestel regelmatig kleding, schoenen en tassen online via onder andere de H&M. Helaas is het schooltasje van mijn dochter gister kapot gegaan, en omdat ik nu geen tijd hem om op korte termijn naar het winkelcentrum te gaan heb ik besloten op zoek te gaan naar leuke meiden tassen online!

 

Leuke tassen online bij Bagsplaza

Online winkelen is in deze tijd natuurlijk super populair. Je merkt ook dat er nu veel meer te vinden is dan een aantal jaar geleden. Je hebt zo veel meer keuze en kunt alles veel makkelijker vinden! Super fijn vind ik dat. Van een vriendin kreeg ik de tip om eens een kijkje te nemen bij Bagsplaza. Een webshop met een groot assortiment tassen, waaronder ook voor kinderen. Ik ben echt blij verrast door het aanbod en hebĀ  besloten te gaan voor een echte roze meiden tas van het merk Zebra Trends. Dit merk heeft super hippe en vrolijke tassen die allemaal een eigen karakter hebben. De tas is leuk roze en heeft een groot paard op de voorkant en een felle roze strik met een diamant. Wat wil een meisje nog meer? De tas is te sluiten door middel van een handige klittenbandsluiting. Verder zitten er aan de binnenkant twee drinkbekervakken en heeft de tas een verstelbare schouderband.

 

De tas is binnen en hij is ontzettend gaaf. Mijn dochter vind hem prachtig en heeft nu al zin om hem in de kring aan haar klasgenootjes te kunnen laten zien. De grootte van de tas is perfect. Alle schoolspulletjes en het eten en drinken kunnen er prima in. Zeker een goede aankoop. Wat vinden jullie van de schattige meidentas?