Tattoo verwijderen door kliniek Veldhoven

Na het behalen van mijn opleiding ben ik werk gaan zoeken. Tijdens deze sollicitaties werd mij telkens de vraag gesteld heeft u een tattoeage? Ikzelf antwoorden ja op deze vraag en telkens was dit de reden voor bedrijven om mij niet aan te nemen. Op een begeven moment had ik de hoop opgegeven en ik moest dus noodgedwongen mijn tattoo verwijderen. Maar waar kon ik mijn tattoo verwijderen? Op aanraadde van een goede vriendin ben ik contact opgaan nemen met kliniek Veldhoven. Mijn vriendin sprak namelijk zeer lovend over deze kliniek want hier heeft zij ook haar tattoeage laten verwijderen!

 

Website

Voordat ik contact ben opgaan nemen met deze kliniek ben ik de website gaan bekijken. Op de website werd veel informatie weergeven over de mogelijke behandelingen. Er worden twee behandelingen mogelijk. Zie hieronder:

  • Operatief verwijderen
  • Verwijderen door middel van laserbehandeling

Bij beide mogelijkheden werd veel informatie weergeven, over hoe dat de behandeling in zijn werk ging. De laserbehandeling sprak mij het meeste aan want met een laserbehandeling bestaat er de mogelijkheid dat er geen littekens achterblijven. Uiteindelijk ben ik dan ook een afspraak in gaan plannen voor een laserbehandeling.

 

Resultaat

De behandeling is succesvol verlopen want gedurende het half jaar werd mijn tattoeage steeds minder zichtbaar. Nu een half jaar later kan ik u vertellen dat mijn tattoeage in zijn geheel is verdwenen. Dankzij de geweldige en professionele chirurgen kan ik eindelijk opzoek gaan naar een baan waarvoor ik heb gestudeerd. Wilt u uw tattoeage laten verwijderen? Dan bent u bij Kliniek Veldhoven aan het juiste adres!