Schaamlipcorrectie voor een beter gevoel

schaamlipcorrcectieDe laatste maanden voelde ik niet zoveel tijdens het vrijen. Hier wilde ik graag wat aan laten doen. Mijn man vond het niet leuk voor mij, dus heeft mij goed ondersteund. Samen zijn we opzoek gegaan naar een kliniek die hierin gespecialiseerd is. We kwamen vervolgens uit bij Kliniek Veldhoven. De kliniek heeft veel ervaring op het gebied van schaamlipcorrecties. Naast schaamlipcorrecties doen ze ook oogcorrecties, oorcorrecties en borstvergrotingen.  Ze zijn dus erg veelzijdig!

Echt een aanraderschaamlipcorra

Ik had telefonisch contact opgenomen en gevraagd naar een intakegesprek. Dit was geen enkel probleem. De volgende week ging ik langs en had ik uitgelegd dat ik een een Schaamlipcorrectie voor een beter gevoel wilde. De dokter gaf aan dat het vaker voorkomt dat vrouwen met soortgelijke medische klachten komen. Hij gaf aan dat het goed te behandelen is. We hebben vervolgens de operatie doorgenomen, medische aspecten en hoe ze te werk gaan na de operatie. Snel werd duidelijk dat het bedrijf erg professioneel is. Zo moet je meerdere keren op vervolgafspraak komen na de operatie. Zo houden ze alles goed in de gaten, zodat ze eventuele “problemen” die nihil zijn voorkomen. 

De operatie zelf is goed te doen. Daarna heb je weleens waar wat last, maar de pijn is goed te bestrijden. Zo mag je gebruik maken van ibuprofen en paracetamol. In totaal duurde het 9 dagen en kon ik mijn dagelijks leven gewoon weer oppakken. Het is daarom ook echt een aanrader om een Schaamlipcorrectie voor een beter gevoel te ondergaan!